Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 12:21 - спести пари
Автор: dakaaka Категория: Други   
Прочетен: 349 Коментари: 0 Гласове:
0



Мнозина мечтаят да се направи ремонт на качеството, без да намалява бюджета за моето семейство безкрайни разходи линия. Как да направим така, че ремонтът не е природно бедствие? Как да се направи рационално и икономично?

Само внимателно обмислена и добре планирани ремонти трябва да се избягват финансовите проблеми. И най-важното нещо по този въпрос - добре планиран бюджет. За да се изготви един цитат, трябва да бъде ясно за целия обхват на работа, специфични материали, необходими за тяхното осъществяване и, разбира се, не само на списък, но броят.

Разбира се, трябва да се направи правилна оценка на състоянието на апартамента или къщата, веднага реши какво да направите, е необходимо и без които не може да се направи и какви материали да използват. За това е необходимо да се проект. Проектът трябва да включва скици, работни чертежи и електрически схеми на комуникации. Просто планира всичко на хартия, вие сте готови за по-нататъшна работа. Изчислението трябва да бъде направено от специалисти, а именно изграждането екип, ръководен от бригадира или архитект.

Разчетът съдържа две важни точки, които ще определят целия ход на събитията. Първо, крайната цифра трябва да се вземе предвид, е на разходите и да се изключи възможността за непланирани разходи. Професионалистите трябва да се съхранява само сумата, която те са записани. И второ, оценката трябва да отразява реалната нужда от материали и действителната стойност на извършената дейност. Тъй като това е тъжно да го кажа, но цената винаги е надценен.

Цената на строителните материали указани много по-висока от средната пазарна цена на добре, което в действителност няма да бъдат надценени горивни смеси, цимент, пясък, скрепителни елементи и т.н. Някои от ексцесии може да бъде проверена и най-много, но много от "професионална трикове "за признаване на клиента просто няма да успее. В този случай, можете да потърсите помощ от приятел или строител на организация, която се занимава с този въпрос. След това изпитване, общата стойност на работата е намалена до едва 10%.

Най-голям дял от разходите на прогнозата е свързана с придобиването на строителни материали. Можете, разбира се, и спаси, но не с много. Особено да не се запишете на кабели и ВиК. В този случай, може да се случи, че алчни плаща два пъти. След като купи евтини материали, които бързо се провалят, те ще трябва да купуват нови или да реши проблема, но тези поправки в сградата оборудване са много скъпи. Придобиване на Ел. и ВиК трябва да бъде от най-известните производители. При изчисляване на разходите за дейности, свързани с инсталационните електротехници, не забравяйте да се вземат под внимание на оперативния капацитет, на тази основа, определена точка на телта е взето, изчислени линейни метра, броя на търговските обекти и т.н. По този начин, размерът и сложността варира и цената за тяхната работа. Можете също така да се изчисли и инсталиране на водопроводни (тръби, канализация).

Отделно перо на разходи - отопление. Ако системата за централно отопление, можем да се ограничи подмяна на радиатори, които трябва да бъдат с високо качество. Много хора са преминаване към отопление. Това е, разбира се, много по-лесно и по-евтино, но инсталирането ще изисква повече пари (газов котел, радиатори, специални допълнителни тръби). Особено сериозно трябва да стигаме до основната работа: изграждане на надеждни вътрешни прегради, изравняване стени и подготвяне на основата за пода (замазка). Ако апартаментът е качеството на тези произведения, можете спокойно да се каже, че 50% от извършване на ремонт.

Разбира се, има някои трикове, които могат да спестят пари. Например, можете да се откажат от peretirki стена тапети им тапети или боядисване, подмяна всичко на стенни панели, разнообразието от които днес е огромна. Използването на стенни панели и тавани в целия апартамент, значително ще спести на подмяна на ел.инсталация, защото не е нужно да се Strobjen стена и плащат много пари.

С помощта на различни съвременни материали в изобилие срещащи се в нашия пазар, ние можем да се избегнат значителни разходи. Паркет, например, могат лесно да бъдат заменени с ламинат, ще струва много по-евтино, и ефекта на "дюшеме" за да продължите. Лице на скъпи керамични плочки могат да бъдат избегнати, ако се използва за декорация на стените в баните Marble мазилка, което е много добре за почистване и може да издържа на екстремни температури. A стандарт тапицерия в кухнята "работна област" доста плочки могат да бъдат заменени с пластмасова облицовка подложка, която е едновременно евтино и изглежда страхотно .... Най-общо, масата на опции, само трябва да се даде време (преди обновяването), за да събере колкото се може повече информация за използването на нови материали. Разходете се из магазините и изграждане на бази, съвети от продавачите, говорете с някой, който прави, прекалено, или наскоро завърши извършване на ремонти.

sofiqremont.free.bg/



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dakaaka
Категория: Бизнес
Прочетен: 19492
Постинги: 10
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930